Totaltvätt & Måleritjänst Väst AB

Takmålning

takbes

Besiktning & kontroll av taket

En komplett takbehandling utförs i fem steg. Vi kommer ut på plats och besiktar taket, vi tittar över papp, bärläkt och skicket på pannorna. Efter vi tiltat över ditt tak och mätt ut storleken på ytan, skickar vi ett kostnadsförlag.

taktv__tt11

Rengörning/tvättning av tak

Rengöringen innebär att all beväxning som alger, lav och mossa tvättas bort. Takpannor som är trasiga byts ut. En grundlig städning görs efter tvätten, runt om huset.

algeftertaktvatt_final-pgho3zs2crutzdd9az06g37enoczdmrsfwkgt223s0

Algbehandling

Taket får en algbehandling som tränger ner i takpannans porer och får den därmed ren in på djupet. Nu är taket förberett för takmåningen.

193515080_169461085185921_5575010905618200097_n

Ytförsegling av takpannorna

Taket är vid detta skedet tvättat och algbehandlat, trasiga pannor har bytts ut och ersatts av hela felfria takpannor och nu redo för för att förseglas. Taket få nu en djupgående behandling där den tränger in på djupet i betongpannan.

f rdigttakm lning

Ytbeläggning av taket

Tänk på att taket behöver underhåll även om det har fått en komplett takbehandling, bor du nära skog, kanske har mycket träd nära ditt tak etc så kommer påväxt att tillslut få nytt fäste. Vi rekommenderar att man ca var fjärde år behandlar taket med en algbehandling för maximal livslängd och för att bevara det nu fina resultatet på ditt nya tak. Vill du ha det absolut bästa resultatet och kvalitet så kontaktar du oss på Totaltvätt. I rutan till höger kan du kontakta oss för kostnadsfri offert och besiktning för just ditt tak. Vi gör det, när andra försöker!

log

Boka en kostnadsfri besiktning och offert

Vi hjälper dig med allt inom Takmålning, Taktvätt, Algbehandling och Fasadtvätt på. Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert:

Serviceavtal

Vi har utvecklat ett serviceavtal för att kunna förlänga er garantitid och därmed kunna ge er en trygghet. Ett serviceavtal innebär att vi en gång om året besöker er för att se över skicket på ert tak. Vi byter eventuella trasiga pannor, rensar hängrännor och algbehandlar vid behov för att du som kund ska få bästa service. Med vårt serviceavtal så förlängs garantitiden från fem till tio år och med det får ni som kund även ett kontinuerligt underhåll av ert tak. 

Tidigare arbetsbilder

Nu har du ett estetiskt och snyggt tak med ett bra skydd som varar i många år framöver.