Totaltvätt & Måleritjänst Väst AB

Takmålning

Professionell Takbehandling och Renoveringstjänster

Utforska våra omfattande takbehandlingar i fem effektiva steg för att säkerställa ditt tak’s långsiktiga hållbarhet och estetiska skönhet. På Totaltvätt kombinerar vi expertis med avancerad teknik för att leverera överlägsen takvård.

takbes

1. Takbesiktning och Kontroll

Vårt första steg involverar en noggrann takbesiktning där vi granskar papp, bärläkt och pannornas skick. Efter mätning av takets yta erhåller du en detaljerad och kostnadsfri offert.

taktv__tt11

2. Rengöring och Tvättning av Tak

Vår rengöringstjänst eliminerar effektivt alger, lav och mossa från ditt tak. Vi byter ut trasiga takpannor och utför en grundlig städning runt ditt hus för att säkerställa en fräsch och ren omgivning.

algeftertaktvatt_final-pgho3zs2crutzdd9az06g37enoczdmrsfwkgt223s0

3. Algbehandling

En specialiserad algbehandling tränger djupt in i takpannornas porer, vilket ger en omfattande och långvarig reningseffekt. Ditt tak förbereds nu för den kommande takmålningen.

193515080_169461085185921_5575010905618200097_n

4. Ytförsegling av Takpannorna

Efter tvätt och algbehandling ersätter vi trasiga pannor och genomför en djupgående försegling av takpannorna. Detta säkerställer ett skyddande lager som tränger in på djupet i betongpannorna.

f rdigttakm lning

5. Ytbeläggning av Taket

Trots en komplett takbehandling rekommenderar vi regelbunden underhållsbehandling. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och besiktning var fjärde år för att bibehålla det fräscha resultatet på ditt tak.

Hos Totaltvätt levererar vi överlägsen kvalitet och professionell service. Kontakta oss till höger för din kostnadsfria offert och skräddarsydd besiktning. Upplev skillnaden med våra takbehandlingar. När andra försöker, gör vi det! star2

log

Boka en kostnadsfri besiktning och offert

Vi hjälper dig med allt inom Takmålning, Taktvätt, Algbehandling och Fasadtvätt på. Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert:

Serviceavtal

Vi har utvecklat ett serviceavtal för att kunna förlänga er garantitid och därmed kunna ge er en trygghet. Ett serviceavtal innebär att vi en gång om året besöker er för att se över skicket på ert tak. Vi byter eventuella trasiga pannor, rensar hängrännor och algbehandlar vid behov för att du som kund ska få bästa service. Med vårt serviceavtal så förlängs garantitiden från fem till tio år och med det får ni som kund även ett kontinuerligt underhåll av ert tak. 

Tidigare arbetsbilder

Nu har du ett estetiskt och snyggt tak med ett bra skydd som varar i många år framöver.