Totaltvätt & Måleritjänst Väst AB

Halmstad

Vi utför tjänster i Halmstad, bland annat algbehandling, taktvätt, fasadmålning, takmålning fasadtvätt och tvätt av marksten. Behöver ditt hus eller fastighet en taktvätt eller algbehandling i Halmstad så tveka in på att kontakta oss på Totaltvätt!

Tjänster vi erbjuder i Halmstad

1

Taktvätt

När ditt tak blir matt och färglöst av mossa och alger betyder det att pannans yta slitits ner av väder och föroreningar. Om du bara gör en taktvätt är risken för frostskador mycket stor. Takpannor krävde en skyddande yta bestående av två lager Isonite akrylfärg anpassad till det nordiska klimatet. Utan ytskikt skulle takpannorna spricka och takpannorna bli fuktiga, det vill säga göra att taket blir blött och spräckt av frost, och norra sidan är extra känslig för mossa och alger. Allt detta kan leda till mögelskador och fuktangrepp som inte täcks av försäkringsbolagen. Takrengöringsbehandlingar kan hämma tillväxten av mossa och alger, men viktigast av allt förhindra att vatten sugs upp av takpannorna och istället dräneras från pannan. För att ändra färgen på taket finns olika färger. Slutresultatet ger samma förutsättningar som nya högkvalitativa takpannor.

Algbehandling

Alger, mossa, lav och mögel blir allt vanligare på våra tak och fasader. Men det finns en lösning; Grön-fri är ett effektivt medel som enkelt tar bort angrepp på trä, puts, sten, tegel och betongpannor. Det är dessutom ett billigare alternativ för dig som kanske inte vill ha en komplett takbehandling. Inte nog med det, vår algbehandling förlänger livslängden och glansen på ditt tak. Vi använder Grön-Fri som är ett effektivt medel, påväxten dör nämligen omedelbart. En Grön-Fri behandling tar ca ett till ett och ett halvt år innan ett fullbordat resultat.

algeftertaktvatt final pgho3zs2crutzdd9az06g37enoczdmrsfwkgt223s0
ezgif.com gif maker 1

Tak- & fasadmålning

En komplett takbehandling utförs i fem steg. Vi kommer ut på plats och besiktar taket, vi tittar över papp, bärläkt och skicket på pannorna. Efter vi tiltat över ditt tak och mätt ut storleken på ytan, skickar vi ett kostnadsförlag.

Fasadtvätt

Vi tvättar alla husets yttre väggar inklusive takrännor och fönster för att få ditt hus att se ut som nytt. Vi använder hetvatten tillsammans med en miljövänlig formula vilket löser upp fett i träets fiber. När vi förbereder ett hus för målning genom en fasadtvätt så går proceduren till precis som ovan beskrivet med med skillnaden att vi använder ett starkare medel för att lösa upp smutsen från fasaden. Bägge typerna av fasadtvätt utförs enligt högsta standard och vi lämnar aldrig ett arbete utan att kunden är helt nöjd med slutresultatet.

9e425a 98b1ef7ea9c246ec8875aa798d6dca6amv2
23 e1638426718983

Tvätt av marksten

När vårsolen skymtar på himlen går väckarklockan i våra hjärtan - det är dags för vårstädning och att fixa i trädgården som ser ganska vintertrött ut efter månader av mörker och rusk. Stenplattor i granit, betong, skiffer och kalksten, kommer att må bra efter renovering, vilket håller stenen vid liv. En del smuts är lätt att ta bort, som sand och grus, medan lavar, alger och mossafläckar kan vara svårare att hantera. Dessa lägger sig lätt på plattformen under året. Speciellt på hösten när blöta dagar avlöser varandra. Kontakta oss för att boka en kostnadsfri besiktning och få en offert.

log

Boka en kostnadsfri besiktning och offert

Vi hjälper dig med allt inom Takmålning, Taktvätt, Algbehandling och Fasadtvätt på. Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert:

Tidigare arbetsbilder

Nu har du ett estetiskt och snyggt tak med ett bra skydd som varar i många år framöver.

Serviceavtal

Vi har utvecklat ett serviceavtal för att kunna förlänga er garantitid och därmed kunna ge er en trygghet. Ett serviceavtal innebär att vi en gång om året besöker er för att se över skicket på ert tak. Vi byter eventuella trasiga pannor, rensar hängrännor och algbehandlar vid behov för att du som kund ska få bästa service. Med vårt serviceavtal så förlängs garantitiden från fem till tio år och med det får ni som kund även ett kontinuerligt underhåll av ert tak.