Totaltvätt & Måleritjänst Väst AB

Algbehandling

japef refter

Grönfri/algbehandling

Alger, mossa, lav och mögel blir allt vanligare på våra tak och fasader. Men det finns en lösning; Grön-fri är ett effektivt medel som enkelt tar bort angrepp på trä, puts, sten, tegel och betongpannor. Det är dessutom ett billigare alternativ för dig som kanske inte vill ha en komplett takbehandling. På senare år har problemen med påväxt på våra hus blivit allt större. Orsaken är en kombination av bland annat förändringar i luftfuktighet, temperatur och nederbördens pH-värde, dvs klimatet. Utomhus där det är näst intill omöjligt att påverka rådande klimat krävs det att någon av de andra livsbetingelserna för påväxten tas bort.

Effektivt på alla ytor

Grön-Fri är ett effektivt medel, påväxten dör nämligen omedelbart. På väder utsatta ytor såsom tak försvinner resterna med tiden utan att ytan bearbetas i efterhand. På fasader krävs det i flesta fall att ytan tvättas för att resterna helt ska försvinna. En Grön-Fri behandling tar ca ett till ett och ett halvt år innan ett fullbordat resultat.

2 1
japeloggo copy

Grön-fri

log

Boka en kostnadsfri besiktning och offert

Vi hjälper dig med allt inom Takmålning, Taktvätt, Algbehandling och Fasadtvätt på. Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert:

Tidigare arbetsbilder

Nu har du ett estetiskt och snyggt tak med ett bra skydd som varar i många år framöver.