Totaltvätt & Måleritjänst Väst AB

Algbehandling

Effektiv Grönfri/Algbehandling för Renare Ytor

Alger, mossa, lav och mögel utgör en vanlig utmaning för tak och fasader. Men lösningen finns här: Grön-Fri, ett kraftfullt medel som smidigt eliminerar angrepp på trä, puts, sten, tegel och betongpannor. Det är också ett kostnadseffektivt alternativ för de som söker en målinriktad behandling utan att genomgå en omfattande takbehandling.

japef refter

Orsaker till Påväxt Problemen

De ökande problemen med påväxt på våra byggnader är en konsekvens av förändringar i luftfuktighet, temperatur och pH-värde i nederbörd, det vill säga, klimatförändringar. Utomhus, där klimatet är svårt att påverka, krävs eliminering av andra livsbetingelser för påväxt.

Effektivitet på Alla Ytor

Grön-Fri agerar snabbt och effektivt; påväxten dör omedelbart. På väderutsatta ytor som tak försvinner resterna naturligt över tid utan ytterligare behandling. På fasader rekommenderas en tvättning för att helt avlägsna resterna. Grön-Fri ger långtidskydd och håller ytorna fria från påväxt i upp till fyra år.

2 1
japeloggo copy

Grön-Fri i Korthet

Välj Grön-Fri för att återställa och skydda dina ytor. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning och låt oss tillsammans skapa ett renare och långvarigt resultat.

log

Boka en kostnadsfri besiktning och offert

Vi hjälper dig med allt inom Takmålning, Taktvätt, Algbehandling och Fasadtvätt på. Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert:

Tidigare arbetsbilder

Nu har du ett estetiskt och snyggt tak med ett bra skydd som varar i många år framöver.