Totaltvätt & Måleritjänst Väst AB

Professionell Företagsprofil för Totaltvätt & Måleritjänst AB

Om oss

Etablerat år 2009 som enskilt bolag och omvandlat till aktiebolag 2012, har Totaltvätt & Måleritjänst AB stigit från ett enmansföretag till en framgångsrik och växande organisation. Med vår långa erfarenhet och dedikation är vi stolta över att erbjuda professionella tjänster till kunder längs hela västkusten.

Våra Tjänster

Vi specialiserar oss på omfattande tjänster för tak och fasadunderhåll, med ett brett spektrum av lösningar som inkluderar taktvätt, takmålning, fasadtvätt, algbehandlingar och softwash/mjuktvätt. Vi strävar efter att erbjuda totallösningar för att möta våra kunders unika behov, inklusive snickeriarbeten och byggnadställning.

A489E296 7C82 47DF 80D3 7733D7A230B8

Varför Välja Oss

Erfarenhet och Tillväxt

Med över ett decennium i branschen har vi utvecklats från ett enkelt företag till en pålitlig och framstående aktör.

Geografisk Räckvidd

Vi betjänar flera orter längs hela västkusten och är redo för uppdrag av alla storlekar.

Mångsidiga Tjänster

Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss. Vi erbjuder en omfattande uppsättning tjänster för att möta olika behov.

Totallösningar

Förutom vår kärnkompetens inom tak- och fasadunderhåll kan vi även tillhandahålla totallösningar som inkluderar snickeriarbeten och byggnadställning.

Kontakta oss

Välkomna att kontakta Totaltvätt & Måleritjänst AB för en professionell och problemfri samarbetsupplevelse. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa tjänster och skräddarsydda lösningar för varje kund.

Varför välja oss?

25 års erfarenhet

ROT-avdrag direkt på fakturan

Innehar F-skatt

ansvarsf rs kring

Vi är Totaltvätt & Måleritjänst AB

1

Daniel Sjöstedt

Takmålning / Fasadtvätt