Totaltvätt & Måleritjänst Väst AB

Fasadtvätt

En rent tvättad fasad är inte bara en fröjd för ögat, det förlänger även livslängden på fasaden.
Det är extra viktigt att utföra en ordentlig fasadtvätt inför en ommålning av husfasaden. Detta för att avlägsna fett, alger och orenheter så att den nya färgen får bästa möjliga förutsättningar att hålla och skydda huset under så lång tid som möjligt. Vi rekommenderar att en fasadtvätt utförs kontinuerligt för att ge bästa resultat och livslängd. Vi kan utföra fasadtvätt på alla olika typer av material, detta då vi arbetar med hetvattenstvättar.
Fasadtvätt är ett extremt effektivt sätt att få ditt hus att se som nytt ut igen eller för att förbereda det inför en målning.

152741323_109060247892672_338057191995886952_n

Fasadtvätt med rengöring som huvudsyfte

Vi tvättar alla husets yttre väggar inklusive takrännor och fönster för att få ditt hus att se ut som nytt. Vi använder hetvatten tillsammans med en miljövänlig formula vilket löser upp fett i träets fiber.

Fasadtvätt för att förbereda inför målning

När vi förbereder ett hus för målning genom en fasadtvätt så går proceduren till precis som ovan beskrivet med med skillnaden att vi använder ett starkare medel för att lösa upp smutsen från fasaden. Bägge typerna av fasadtvätt utförs enligt högsta standard och vi lämnar aldrig ett arbete utan att kunden är helt nöjd med slutresultatet.

fasadtv__tts__r__
log

Boka en kostnadsfri besiktning och offert

Vi hjälper dig med allt inom Takmålning, Taktvätt, Algbehandling och Fasadtvätt på. Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert:

Tidigare arbetsbilder

Nu har du ett estetiskt och snyggt tak med ett bra skydd som varar i många år framöver.