Totaltvätt & Måleritjänst Väst AB

Softwash / mjuktvätt

Till skillnad från traditionell högtryckstvätt som bara använder vatten för att spränga bort smutsen från din fasad, använder softwashing specialformulerade rengöringsmedel som appliceras under lågt tryck för att rengöra ditt hem.

maryna-nikolaieva-0fSKV4NcBkM-unsplash

En tvätt som håller länge

Du får en mer grundlig och långvarig rengöring också! Algerna och mögelhämmarna i vår softwashing-lösning fördröjer återkomsten av fula alger, mögel och mögeltillväxt på ditt hems exteriör. Detta betyder renare fasader upp till fyra gånger längre än vad du skulle få med en traditionell högtryckstvättning!

Skonsamt för både huset och naturen

Vår revolutionerande softwash-metod kombinerar ett vattentillförselsystem med hög volym/lågt tryck med biologiskt nedbrytbara rengöringsmedel. Det är skonsamt, säkert, icke-nötande och effektivt, och är tillverkarens föredragna metod för att rengöra alla typer av fasader, tak, altaner och staket på grund av dess förmåga att noggrant rengöra ömtåliga ytor utan att skada dom eller ta bort färg från målade ytor.

matthew-57sqDCxX4Ik-unsplash
nikola-johnny-mirkovic-vWaxlKJni7w-unsplash

Tvätta ditt hus på ett säkert sätt

Och naturligtvis betyder "lågt tryck" ingen risk för skador. Under de senare åren har allt fler husägare i Sverige upptäckt mer påväxt på sina hus. Vår softwash tvättmetod är 100 % säker för alla typer av ytor och kommer inte att skada ditt hem eller trädgård. Det här tvättsystemet är väldigt tyst och stör inte dina grannar av mullrande maskiner, ett perfekt system för en bostadsrättsförening som vill ha ett snabbt och effektivt resultat också. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert för just ditt hus/fastighet.

log

Boka en kostnadsfri besiktning och offert

Vi hjälper dig med allt inom Takmålning, Taktvätt, Algbehandling och Fasadtvätt på. Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert:

Tidigare arbetsbilder

Nu har du ett estetiskt och snyggt tak med ett bra skydd som varar i många år framöver.